MAGETOPP TIL 6 ÅRING?

 


Hei og god solskinnsdag! Nå kjenner jeg meg så innmari glad, solen skinner, kaffekoppen er inntatt og barna bobler over av glede. Mer kan jeg ikke forlange føler jeg.

Men dere, jeg skal sy en t-skjorte og shorts til datteren min, etter hennes ønske. Og hun er fastbestemt på at hun vil ha magetopp. Hva tenker dere om det? Jeg vet ikke helt selv, for jeg synes kanskje det fort kan bli i det dristigste laget for en 6 åring? Barn starter med egne meninger fort og fint er det, men som forelder må vi gi veiledning i riktig retning for at det ikke skal skeise helt ut. Men en magetopp er jo uskyldig i seg selv, og jeg husker selv hvor populært det var på barneskolen på 90-tallet. Men nå som voksen og mamma selv, synes jeg det kanskje er litt upassende. Jeg får se hva det ender opp med, stilig skal det uansett bli! 

Her er stoffet til den fargerike hippie prinsessa mi Glitrende ark til å lage det du ønsker som kan strykes på klær og stjerne. Kult? 

Vell, jeg får få fingrende vekk fra tastaturet og komme meg igang med neste prosjekt.

Ha en fin dag. :)

 

 

4 kommentarer

SOLRAMONAB

09.06.2015 kl.14:55

Håper du finner ut hva du skal velge! :)

15, bruker magetopper selv

09.06.2015 kl.15:31

Det finnes jo sååå masse fint topper at det er vel i bunn og grunn litt unødvendig med magetopp?? Men som du sier er det jo også ganske harmløst.. Selv er jeg danselærer til 3 og 4 klassinger, der har vi en regel som er ikke magetopper på trening, det har veldig lett for å lage et press på de som ikke har mage til det, og kan også føre til mobbig hos de som bruker det uten å egentlig kle det... Men det er jo alles eget valg:) Hva med høytlivsbukser/ shorts?? Det kan jo løse litt av problemet...? :)))

designerspiren

09.06.2015 kl.15:37

SOLRAMONAB: Det gjør jeg nok :)

designerspiren

09.06.2015 kl.15:39

15, bruker magetopper selv: Ikke sant, skjønner prinsippet med en slik regel under felles trening etc. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om at min datter på 6 skal bruke det, så syr en vanlig t-skjorte men litt kortere enn normalt, så blir hun helt sikkert fornøyd;).

Skriv en ny kommentar

designerspiren

designerspiren

26, Drammen

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 26 år fra Drammen og min store lidenskap er å skape noe kreativt , vakkert og stilfullt med symaskinen min. Her vil jeg dele alt fra startfasen til det endelige resultatet av kreasjonene mine. Jeg har to barn en jente på 5 år og en gutt på 3 mnd, så mye av klærne jeg syr er selvsagt også barneklær. jeg håper dere vil følge min designerspire videre.

Kategorier

Arkiv

hits