HJEMMESYDD PALJETTKJOLE

Hei og god helg! 

For noen uker tilbake startet jeg på prosjekt sy paljett kjole til meg selv, og det var lettere sagt/tenkt enn gjort. Jeg handlet inn stoff på stoff og stil i januar, og tegnet kjolen slik jeg hadde ønske den skulle bli. Men, under-delen/stoffet valgte jeg i sateng og det er seriøst et H å få riktig passform med. Enten blir det for stort, eller så stramt at det føles ut som du skal sprekke. Etter mye om og men, så fikk jeg det til og vet dere hva, neste gang tror jeg ikke det skal bli problematisk å lage mønster i sateng.Så øvelse gjør virkelig mester, i det meste!

Slik startet det, først tegning:

Så resultatet:

¨

Åpen rygg.
 

Hva synes dere? Jeg har dessverre ikke laget noe mønster eller steg for steg, da dette ble gjort mest på frihånd og underveis. Men jeg husker detaljert i hodet, så kanskje senere om ønskelig jeg kan vise da. 

Og, jeg skal ta bilder av kjolen på senere idag, den er sååå fin på. Skikkelig prinsessekjole, med snurreskjørt. 

 

 

 

4 kommentarer

bhdesigner

13.06.2015 kl.18:16

Den var utrolig fin! Kanskje det er det jeg skal ha som proskjet da jeg kommer hjem og endelig har symaskin tilgjengelig igjen! :)

-helene

designerspiren

13.06.2015 kl.18:48

bhdesigner: Tusen takk :) Ja, det er så gøy å ha syprosjekter. Akkurat handlet inn nye fine bomullsstoffer :D klør i fingrene alt.

studentbe

13.06.2015 kl.19:48

Utrolig flink. Selve fargen er kanskje ikke min favoritt, men totalt sett er dette en kjole jeg selv kunne brukt. Veldig fin. :) Ha en fin kveld videre.

designerspiren

13.06.2015 kl.19:54

studentbe: Tusen takk ;) Ha en fin kveld du også.

Skriv en ny kommentar

designerspiren

designerspiren

26, Drammen

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 26 år fra Drammen og min store lidenskap er å skape noe kreativt , vakkert og stilfullt med symaskinen min. Her vil jeg dele alt fra startfasen til det endelige resultatet av kreasjonene mine. Jeg har to barn en jente på 5 år og en gutt på 3 mnd, så mye av klærne jeg syr er selvsagt også barneklær. jeg håper dere vil følge min designerspire videre.

Kategorier

Arkiv

hits