INNKJØP - NYE STOFFER

God kveld til deg.

Idag har dagen gått i ett, og klokken nærmer seg natten alt. Eller det var litt overdrevet, kvelden er enda ung som man sier. Selv om jeg ofte slokner før midnatt, så har jeg noen timer til overs nå som barna sover søtt i sengene sine. Idag var vi innom senteret for noen ærender, blant annet vannballonger til 6 åringen som var så stas. Vi gikk innom panduro, og gosh de har så mye lekkert der, ikke minst mye lekre bomulls stoffer. Så jeg valgte fire nydelige stoffer som jeg tenkte å sy om til noe sommerlig til minstemann. 

Fine? Alt dette kom på ca 200 kr, og jeg vil tippe jeg får rundt 3-4 plagg, billig, kreativt, fint og ikke minst gøy. Tommel opp!

Vell, viss jeg skal rekke å i det minste starte på dette prosjektet får jeg få fingrene av fatet (tastaturet). Ha en fantastisk kveld ;)

Ps: I morgen skal vi på gulskogengård, så tenkte å ta bilder av paljettkjolen der. Det er så utrolig nydelig der.

 

2 kommentarer

Kristina Skarbø

13.06.2015 kl.20:24

Så fint! Håper du får en fin lørdag videre!

designerspiren

13.06.2015 kl.20:25

Kristina Skarbø: Det er det, og takk ha en fin kveld du også ;)

Skriv en ny kommentar

designerspiren

designerspiren

26, Drammen

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 26 år fra Drammen og min store lidenskap er å skape noe kreativt , vakkert og stilfullt med symaskinen min. Her vil jeg dele alt fra startfasen til det endelige resultatet av kreasjonene mine. Jeg har to barn en jente på 5 år og en gutt på 3 mnd, så mye av klærne jeg syr er selvsagt også barneklær. jeg håper dere vil følge min designerspire videre.

Kategorier

Arkiv

hits