SYDD BUKSE

God morgen.

Å legge seg før midnatt funket dårlig, men jeg kom meg opp klokken seks og fikk startet dagen. Heldige meg var den en varm kaffekopp med fløte i servert ved sengekanten, jeg er forresten hekta på kaffe med fløte. Før var det svart som var tingen, men nå klarer jeg meg ikke uten, skylder på sist jeg var gravid og det ble vanen da. Som nevnt handlet jeg nye fine stoffer, og jeg måtte bare slippe kreativiteten løs, så jeg sydde denne buksen med seler. Mønsteret tegnet jeg på frihånd.

 

Denne buksen er super enkel å sy, har tenkt å sy en lik i shorts, så kan dele oppskrift om ønskelig?

Nå får jeg gjøre meg klar før vi turer bort til Gulskogengård. Jeg tenkte også det ville være ett perfekt sted å ta bilder av paljettkjolen jeg sydde.

Ha en fin søndag, så sees vi senere.

4 kommentarer

sunandmoon

14.06.2015 kl.09:26

den var virkelig pen! :)

designerspiren

14.06.2015 kl.09:27

sunandmoon: Tusen takk :) Veldig fin og funksjonell på for de minste :D

Cathrine Narum

14.06.2015 kl.15:28

Så utrolig fin! Så flink du er :)

designerspiren

14.06.2015 kl.15:56

Cathrine Narum: Tusen takk, veldig hyggelig å høre :D

Skriv en ny kommentar

designerspiren

designerspiren

26, Drammen

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 26 år fra Drammen og min store lidenskap er å skape noe kreativt , vakkert og stilfullt med symaskinen min. Her vil jeg dele alt fra startfasen til det endelige resultatet av kreasjonene mine. Jeg har to barn en jente på 5 år og en gutt på 3 mnd, så mye av klærne jeg syr er selvsagt også barneklær. jeg håper dere vil følge min designerspire videre.

Kategorier

Arkiv

hits